Ексклюзиви
середа, 24 грудня 2008 11:29

Томенко радить Ющенку подати в Раду свої пропозиції до бюджету

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко закликає Президента Віктора Ющенка подати свої пропозиції до проекту державного бюджету на 2009 рік у парламент.

Про це він сказав на засіданні Ради.

"Якщо Президент вважає, що уряд подав безвідповідальний бюджет, він повинен подати відповідальні пропозиції до бюджету. Якщо Віктор Ющенко вважає, що є загроза в економічній сфері, то, будь ласка, сюди (у Раду) представника й працюйте разом у бюджетному комітеті", - сказав він.

Віце-спікер вважає, що незважаючи на всі політичні оцінки й недосконалість проекту бюджету Рада зобов"язана його прийняти до кінця року.

Він також скептично оцінив прес-конференцію глави держави, яку Ющенко провів 23 грудня.

"Ющенко вчора (23 грудня) виступав як християнський проповідник, генеральний прокурор і соратник лідера опозиції Віктора Януковича. Як християнський проповідник він виступав цікаво, але довго, як генеральний прокурор - виступав гостро, але бездоказово, а як соратник Віктора Януковича - виступав переконливо й дуже переконливо", - сказав він.

Томенко закликав Ющенка не критикувати Кабінет Міністрів, а вносити реальні пропозиції до стабілізації ситуації в країні, повідомлють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «Томенко радить Ющенку подати в Раду свої пропозиції до бюджету». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути