вівторок, 02 лютого 2010 11:55

Томенко розповів, як ПР позбавляється "бютівців" у виборчкомах

Томенко розповів, як ПР позбавляється "бютівців" у виборчкомах
"Бютівець" Микола Томенко звинувачує "регіоналів" у тому, що ті навмисно викидають членів БЮТ з виборчих комісій. Про це він сказав журналістам в кулуарах Ради.

За його словами, робота "регіоналів" йде за кількома напрямками.

По-перше це зміни до закону про вибори. Так, за словами Томенка вони дозволять проводити засідання виборчих комісій без кворуму, який був раніше.

"Наприклад, у Донецькій області вже значна кількість членів комісій від нашого блоку виключені за поданням членів ЦВК від Партії регіонів", - наголосив Томенко.

За його словами, якщо Верховна рада не ухвалить зміни у цей закон, тоді "Регіони" підготують подання від члена ЦВК Михайла Охендовського і він запропонує ці зміни як рішення Центрвиборчкому.

"У нас є інформація, що ця постанова планується на п"ятницю аби ми не встигли відповідно зреагувати", - зазначив Томенко.

Також, за його словами, є ще один напрямок роботи "регіоналів" з приводу фальсифікацій.

"Я маю інформацію, як працюють комісії в непростих регіонах.

Наприклад, в Краматорську один чоловік, який став "регіоналом" після того як його перетягнули зі сторони БЮТ, проводить засідання комісії о 12.00. Хоча перед цим воно мало бути заплановано на 15.00.

Ухвалюється відповідне рішення, а потім членів комісій від нашого блоку за пропуски виключають із комісії. Тобто йде зачистка представників нашого кандидата", - заявив Томенко.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Томенко розповів, як ПР позбавляється "бютівців" у виборчкомах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути