вівторок, 06 серпня 2013 02:15

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Томенко поскаржився на млявість українців у захисті Тимошенко

Томенко поскаржився на млявість українців у захисті Тимошенко
Микола Томенко. Фото: www.oa.edu.ua

Українське суспільство дозволило владі на чолі з Партією регіонів та президентом Віктором Януковичем посадити екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко за ґрати.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив народний депутат від фракції ВО "Батьківщина" Микола Томенко, коментуючи дворічне перебування Тимошенко за ґратами.

Політик переконаний, що якби на захист лідера "Батьківщини" вийшло більше людей, то Тимошенко була б зараз на волі.

"Найбільша біда й найбільша проблема трапилися в перші дні після арешту. Я думаю, з одного боку, ми до кінця не були готові до того, що суспільство не підтримає нас масово", - зазначив Томенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Така жінка, як Тимошенко, раз на сто років народжується" - прихильники екс-прем'єрки хочуть з нею на рибалку

"Якби ми прорахували ситуацію, що суспільство після президентської виборчої кампанії є доволі деморалізоване і не готове просто так на заклик опозиції прийти і стати на захист Тимошенко, ми діяли б у інший спосіб", - додав нардеп.

За його словами, опозиціонери думали, що достатньо просто закликати людей, і ті прийдуть під суд, аби вплинути на ситуацію.

"Тому що було очевидно, що аби під суд прийшло 100 тисяч людей, ситуація розгорталася б іншим шляхом. І тому 10 тисяч людей, яких ми привели у перші дні, було вагомою заявкою, але не переломною. Це не було сигналом ні для європейської спільноти, ні для влади про те, що є масова підтримка", - наголосив Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Томенко поскаржився на млявість українців у захисті Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути