Ексклюзиви
середа, 08 квітня 2009 12:06

Томенко може поміняти Тимошенко на Яценюка

Томенко може поміняти Тимошенко на Яценюка
Віце-спікер парламенту Микола Томенко у випадку загострення конфлікту з керівництвом БЮТ може покинути цю політичну силу і приєднається до іншої.

Про це заявив один із впливових народних депутатів у Блоці Юлії Тимошенко.

"Два основних фактори, які впливають на вчинки Томенка, – особисті амбіції і можливість піти в інше плавання", - пояснив він.

"Проблема в тому, що абсолютно всі пропозиції віце-спікера не сприймаються ні прем"єром, ні її найближчими помічниками. А Коля (Томенко) – не хлопчик, він не хоче бути номінальним лідером. Тому пішов ва-банк – або його послухають, або він отримає привід піти", - каже член фракції БЮТ.

За його словами, ідею Томенка "підтримує багато хто в блоці, тому що розуміють: ніж мучитися в цій "коаліції", краще поміняти все".

"Якщо точку зору Томенка не підтримає прем"єр, він піде сам – туди, де його слово буде щось значити. Можу припустити, що Коля опиниться в Яценюка (екс-спікер Арсеній Яценюк, лідер "Фронту змін")", - додало джерело в БЮТ.

Як відомо, раніше Томенко – врозріз з позицією лідера БЮТ, прем"єра Юлії Тимошенко – запропонував або об"єднуватися з опонентами в парламенті, або йти на дострокові вибори президента й парламенту. Крім того, він критикував керівництво фракції за небажання йти на вибори і вводити відкриті списки на виборах.

За матеріалами: Сегодня, Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Томенко може поміняти Тимошенко на Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути