Ексклюзиви
пʼятниця, 27 лютого 2009 14:47

Томенко каже про конфлікти в партії Тимошенко

Томенко каже про конфлікти в партії Тимошенко

Заступник голови Верховної Ради, один з лідерів Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко вважає за необхідне реорганізацію партії "Всеукраїнське об"єднання "Батьківщина" перед виборами Президента.

Про це він сказав в інтерв"ю інтернет-виданню "Українська правда".

Зі слів Томенка, керівництво "Батьківщини" вже давно констатувало необхідність реорганізації партії, але, на жаль, досі це не реалізовано.

"На жаль, сьогодні ні в (прем"єр-міністра Юлії) Тимошенко, ні в (першого віце-прем"єр-міністра Олександра) Турчинова немає часу займатися партією. І це може стати серйозною проблемою під час виборів Президента, тому що рейтинг довіри до місцевих партійних структур на порядок менший, ніж до прем"єра", - сказав він.

Один з лідерів БЮТ зазначив, що на сьогодні є конфлікт в осередку "Батьківщини" у Чернівецькій області і в деяких інших регіональних організаціях.

З його слів, на думку жителів відповідних регіонів, секретарі обласних організацій партії себе дискредитували.

Томенко вважає, що мінімум третина керівників обласних організацій партії не здатні організувати на місцях роботу політичної сили під час президентської кампанії.

У жовтні 2008 Тимошенко заявила, що зміна лідера партії "Батьківщина", яким є вона, можлива - за рішенням з"їзду партії.


За матеріалами: Українська правда, Українські новини.
Зараз ви читаєте новину «Томенко каже про конфлікти в партії Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути