понеділок, 14 листопада 2011 13:56

Томенко: кадрові зміни свідчать про недовіру Януковича до своєї команди

Томенко: кадрові зміни свідчать про недовіру Януковича до своєї команди

Заступник голови Верховної Ради Микола Томенко переконаний, що останні кадрові зміни треба оцінювати як недовіру президента України до власної команди.

Віце-спікер назвав очевидним, що першим наслідком збільшення недовіри до влади є те, що президент і уряд втратили біля 50% схвалення їхньої діяльності за останні півтора роки, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

На його думку, як наслідок цього президент продемонстрував недовіру до своєї команди: попри кількаразові анонси кадрових змін в уряді, які, зокрема, озвучував голова АП Сергій Льовочкін, президент не пішов на такі зміни, а натомість змінив керівників серйозних фінансових та правоохоронних інституцій на "представників своєї вузької своєрідної сімейної команди".

Томенко зазначив, що такий крок президента – це "як мінімум потрійне приниження: приниження за партійною ознакою для Партії регіонів; приниження для її союзників по парламентській більшості, на яких падає не дуже приємна оцінка, як на союзників, що відповідають за непопулярні рішення і третє – незадоволення регіональних еліт, бо виходить, що областями чи напрямками можуть керувати лише вихідці з одного донецького регіону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров шкодує, що Могильов пішов з уряду

Підсумовуючи, Томенко зауважив, що можна погодитися з експертами, які сьогодні говорять, що президент посилив свій вплив за фінансовими, правоохоронним та іншими ресурсами, натомість він продовжує втрачати суспільний вплив та вплив у середині власної команди, яка, як і суспільство, продовжує розчаровуватися його зневагою до кадрового потенціалу Партії регіонів та її союзників.

Зараз ви читаєте новину «Томенко: кадрові зміни свідчать про недовіру Януковича до своєї команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути