Ексклюзиви
вівторок, 03 березня 2009 09:26

Томенко хилиться до "Регіонів"?

Томенко хилиться до "Регіонів"?

Віце-спікер Верховної Ради Микола Томенко заявив, що парламент має розглядати питання про відставку обох віце-спікерів одночасно. Про це він сказав в ефірі телеканалу ICTV.

"Якщо буде поставлено питання про звільнення представника Партії регіонів Олександра Лавриновича, за нього і за мене голосували одночасно в пакеті. Я думаю, буде справедливо і правильно, якщо я буду наполягати, щоб голосування за відставку було спільно за Лавриновича і Томенко", - сказав віце-спікер.

"Я згадую, як ми пояснювали, що найбільша опозиційна фракція, Партія регіонів, повинна бути представлена в президії першим заступником. Тепер мої колеги, які говорять, що ситуація змінилася, треба це все міняти", - заявив Томенко.

"Я займаю іншу позицію: можливо буде БЮТ в наступному парламенті в опозиції найбільша фракція. Вона повинна бути представлена у президії і впливати на прийняття рішень. Якщо ми це сказали, це задекларували, очевидно ми не можемо порушувати цей принцип", - впевнений він.

Нагадаємо, що у лютому у Раді була зареєстрована нова постанова про відкликання з посади першого віце-спікера Олександра Лавриновича. Відповідний документ зареєстрували депутати від БЮТ Ольга Боднар та Сергій Подгорний.

За матеріалами: Українська правда, ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Томенко хилиться до "Регіонів"?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути