четвер, 14 липня 2022 13:30

"Ткаченко перетворив українське телебачення на "Эхо Москвы" – мережі розлютив ефір з росіянами

"Ткаченко перетворив українське телебачення на "Эхо Москвы" – мережі розлютив ефір з росіянами
Громадянин РФ Дмитро Биков в ефірі українського телеканалу розповідав про "укрнаціоналістів-дурнів".

На телеканалі "Дом", який фінансується за рахунок українських платників податків, громадяни Російської Федерації обговорюють "укрнаціоналістів" і доцільність перейменування площі Льва Толстого у Києві.

Ефір за участю ведучого, громадянина РФ Сакена Аймурзаєва і російського поета Дмитра Бикова, який приїхав в Україну, обурив користувачів соцмереж.

Уривок ефіру опублікував блогер Сергій Іванов.

Росіянин розповідає, що йому пишуть "вам треба каятися" і додав: "Я розберуся, що мені треба. Я вказівок укрнаціоналістів зовсім не збираюся слухатися, кожна нація має право на своїх дурнів". "Нервове життя у сьогоднішній Україні активізує цих дурнів", – заявив Биков.

"Ви тільки послухайте, що несе ця шовіністична погань. Виявляється, "укрнаціоналісти" – це "дураки", на думку яких йому чхати. Типове російське хамство та зверхність. Геть звідси", – пише блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російський дизайнер-окупант виліз на Запорізьку АЕС

Блогер розкритикував міністра культури та інформаційної політики Олександра Ткаченка.

"Вибачте, але я *бав таку інформаційну політику – з перетворенням українського етеру на "Эхо Москвы" за кошти платників податків. Зупиніть нарешті Ткаченка, нехай краще "Танцями" займається", – пише Іванов.

Користувачі Facebook коментують:

"Мразота кацапська"

"Як це пустили в ефір?"

"Яке кончене"

"І ми платимо з податків на ретрансляцію цього г*ндона"

"Уявляєте, у нас "нєрвная жизнь"! Погань".

"Питання до того, хто його привів в ефір українського каналу".

Інший уривок ефіру опублікувала журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва.

Там двоє росіян обговорюють перейменування площі Льва Толстого у Києві, Биков каже, що "не схвалює".

"Є такий канал "Дом" за 165 мільйонів гривень наших податків. Сидять такі у студії колишній журналіст Еха Москви і клименківського радіо "Вєсті" Сакєн Аймурзаєв з немитою огидною совковою істотою Дмітрієм Биковим. І два "хароших рузкіх" за наші гроші обговорюють, що мовляв, не треба ото було перейменовувати площу Льва Толстого на Василя Стуса. Доляпались до того, що наш Майдан… "вдохновляся толстовскими идеями". І що загалом, не треба позбавляти Україну "великого всемирного наследия". Я так розумію, що Олександрові Ткаченку подобається такий кал", – пише журналістка.

Державне підприємство "Мультимедійна платформа України" (телеканали "Дом" та UATV) отримало фінансування з державного бюджету на 2022 рік у розмірі 362 млн грн, повідомляв "Детектор медіа".

Про запуск російськомовного марафону "FreeДом" міністр Ткаченко оголошував у березні. Називав марафон "протиставити правду війні в інформаційному просторі".

Раніше в ефір телемарафону вмикали російського телеведучого, "голос НТВ" Гліба П'яних. Той у стилі російської пропаганди розповідав, що "український і російський народ – браття-слов'яни".

Зараз ви читаєте новину «"Ткаченко перетворив українське телебачення на "Эхо Москвы" – мережі розлютив ефір з росіянами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути