вівторок, 04 лютого 2014 18:29

"Тітушок" влада вперше використала у Вінниці та Черкасах" - нардеп

"Тітушок" влада вперше використала у Вінниці та Черкасах" - нардеп
Андрій Павловський Фото: gazeta.ua

Вперше "тітушки" з'явились у Вінниці, Черкасах, Миколаєві. Там, де знаходились проблемні округи на виборах у Верховну Раду 2012 року. Там активно "працювали" бритоголові особи характерної зовнішності, яких пізніше стали називати "тітушками". Про це Gazeta.ua повідомив народний депутат Андрій Павловський.

Нардеп зауважив, що тоді ще ніхто не знав Вадима Тітушка, ім'я якого стало використовуватись як загальна назва.

"Цей персонаж з'явився пізніше. Але за рік до славнозвісного 2013-го, коли Тітушко побив журналістку і "прославився" на весь світ, технологія дій була та сама. Молодики спортивної зовнішності виконували замовлення владних сил. Всі накачані, широкоплечі, у спортивному одязі. На 11-му окрузі у Вінниці вони ще й пред'являли посвідчення преси, які вони заповняли буквально на коліні. Показували нам, депутатам, які приїхали охороняти бюлетені, вимагали пройти. Пам'ятаю, то була якась неіснуюча газета", - згадав Павловський.

На парламентських виборах 2012-го року ці молодики вривались в приміщення, де знаходились бюлетені, і псували їх. Таким чином встановити справжній результат виборів ставало неможливим.

"Такий бєспрєдєл творився! Гірше, ніж у донецьких. І гранати димові у приміщення окружної комісії кидали, і світло виключали, і бійки влаштовували. Все по відомому сценарію", - запевнив нардеп.

Тепер у "тітушок" інші завдання. Але їх, як і тоді, не карають за незаконні дії.

Зараз ви читаєте новину «"Тітушок" влада вперше використала у Вінниці та Черкасах" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути