неділя, 12 січня 2014 15:04

"Тітушки" заблокували Автомайдан на Поштовій площі

У неділю, 12 січня, активістів Автомайдану пробують не пустити до резиденції президента Віктора Януковича у Межигір'ї.

"Тітушки" загородили шлях Автомайдану на Поштовій площі", написав на своїй сторінці у Фейсбук активіст Євромайдану Віталій Уманець.

Автор: Фото Азада Сафарова
 

Як пише Українська правда, журналіст Азад Сафаров зазначив: "Даішник спокійно відпускає мікроавттбус тітушек, які перекривали рух".

Автор: Фото Азада Сафарова
 

 

Автор: Фото Азада Сафарова
 

На своїй сторінці у Facebook нардеп Олександр Бригинець пише: "Активісти повідомили, що біля фунікулера (на Поштовій площі) натовп тітушек чекає Автомайданівську колону".

"Приємно, що ніхто з автомайданівців не розпатякав, що наш маршрут не пролягає через Володимирський узвіз. То певно тітушкам знову не заплатять за незроблену роботу",- додав він.

За словами нардепа, Автомайдан вирішив проїхати повз президентський вертолітний майданчик (на Парковій дорозі), "пересвідчившись вкотре, що ніяких вертольотів на ньому немає".

Нагадаємо, сьогодні автомайданівці планували поїхати до Януковича, аби вручити йому повістку на народний суд на Майдані. Акція мала стартувати о 13:00 на Європейській площі.

Зараз ви читаєте новину «"Тітушки" заблокували Автомайдан на Поштовій площі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

159

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути