четвер, 05 квітня 2012 15:04

Тиск на Турчинова пов'язаний із початком предвиборчої кампанії - "Батьківщина"

Тиск на  Турчинова пов'язаний із початком предвиборчої кампанії - "Батьківщина"

До "сфабрикованих звинувачень" на адресу Юлії Тимошенко Генпрокуратура додала прямі погрози її 1-му заступнику Олександру Турчинову.

Про це йдеться в заяві партії "Батьківщина" у відповідь на оголошення ГПУ про перевірку діяльності Турчинова на посаді голови СБУ, яку він очолював 7 років тому.

"Відразу після завершення прес-конференції Олександра Турчинова, на якій він викрив нові абсурдні звинувачення проти Юлії Тимошенко, сфальшовані Генпрокуратурою, посадовці ГПУ почали публічно погрожувати 1-му заступнику голови партії "Батьківщина" відкриттям кримінальної справи", - зазначили у партії.

"За традицією, вони не обтяжили себе ані логікою, ані пошуком фактажу", - йдеться в заяві.

"Пошуком компромату на Турчинова як голови СБУ займалися під час багатьох перевірок, ініційованих ще президентом Ющенком. Але всі ці перевірки не дали замовникам потрібного результату", - нагадали у "Батьківщині".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Турчинов зрозумів, чому його регулярно викликають до Генпрокуратури

"На нашу думку, журналісти заслуговують на квартири не менше, ніж депутати та чиновники. Але на превеликий жаль, Олександр Турчинов не мав такої можливості, і квартири видавалися на законних підставах тільки працівникам СБУ", - йдеться в заяві.

"Тому погрози та звинувачення на адресу Олександра Турчинова – це чергова серія абсурду та політичних переслідувань, активізація яких пов'язана з початком парламентської виборчої кампанії та спробою влади зірвати єднання опозиційних сил", - кажуть в "Батьківщині".

Зараз ви читаєте новину «Тиск на Турчинова пов'язаний із початком предвиборчої кампанії - "Батьківщина"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути