понеділок, 28 лютого 2011 21:21

Тимошенко зустріне весну в Генпрокуратурі

Тимошенко зустріне весну в Генпрокуратурі

У вівторок, 1 березня, лідера партії "Батьківщина" Юлію Тимошенко викликають до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури.

Як повідомляє прес-служба БЮТ, їхню лідерку викликають на 10.00 ранку.

Як повідомлялося, Генпрокуратура 20 грудня 2010 пред'явила Ю. Тимошенко звинувачення в тому, що вона на посаді Прем'єр-міністра, "діючи умисно, з особистих інтересів", прийняла рішення "про використання частини коштів, що надійшли від продажу квот на викиди парникових газів і мали цільове призначення, на покриття витрат держбюджету Україні, перш за все зобов'язань з виплати пенсій ".

Загальна сума використаних не за призначенням коштів склала EUR380 млн. З Ю. Тимошенко взята підписка про невиїзд.

Проти Ю. Тимошенко порушено дві кримінальні справи: за нецільове використання коштів, отриманих в рамках Кіотського протоколу і за закупівлю для потреб сільської медицини автомобілів "Опель Комбо", які, за висновками експертів, не відповідають положенням національного стандарту і не пристосовані для транспортування хворих на ношах.

В даний час відносно Ю. Тимошенко діє запобіжний захід у вигляді підписки про невиїзд. Виїхати за межі вона може лише за наявності відповідного дозволу ведучого справа слідчого.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зустріне весну в Генпрокуратурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути