четвер, 17 жовтня 2013 12:22

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко знайде навіть 2 мільярди, якщо їй це буде потрібно - експерт

Тимошенко знайде навіть 2 мільярди, якщо їй це буде потрібно - експерт
Фото: ru.wikipedia.org

Економіст Борис Кушнірук переконаний в тому, що екс-прем'єр Юлія Тимошенко не піде на звільнення за рахунок позбавлення її громадянських прав, неучасті у президентській гонці та виплати штрафу.

Таку думку він висловив в коментарі Gazeta.ua, коментуючи передану депутатом Європарламенту від Польщі інформацію від представника Європарламенту Олександра Кваснєвськького.

"Це була позиція не Європарламенту, а української влади, яку озвучив європарламентар. Тобто, це не точна інформація, - наголосив він. - Зараз не варто розглядати ті варіанти, які не будуть реалізовані. Цей варіант не буде втілений в життя, оскільки на нього не піде Тимошенко. Це теж саме, що якби зараз Янукович відмовився від президентства".

"Якщо Тимошенко потрібно буде знайти 2 мільярди, то вона знайде їх. Не те, щоби знайшла, а витягнула би із офшорів", - висловив думку експерт, коментуючи можливість оплати Тимошенко 200 мільйонів доларів.

"А головне те, що це забирає в неї можливість балотуватися, не тільки президентських виборах, але й на парламентських", - резюмував він.

Нагадаємо, депутат Європарламенту від Польщі Марек Сівець повідомив, що українська влада запропонувала місії Європарламенту звільнити Тимошенко на наступних умовах : позбавлення громадянських прав на три роки, неучасть у президентських виборах, а також виплата штрафу в 200 млн доларів.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знайде навіть 2 мільярди, якщо їй це буде потрібно - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути