середа, 24 вересня 2008 15:31

Тимошенко заявляє, що підтримає використання Одеса-Броди в аверсному напрямку

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що підтримує використання нафтопроводу Одеса-Броди в проектному напрямі, але лише після підписання угод на поставки нафти для її транспортування цим нафтопроводом.

"Уряд і я підтримуємо використання Одеса-Броди в такому напрямку, який було спроектовано і побудовано, тобто в аверсному напрямку", - сказала Тимошенко на брифінгу в середу.

Вона наголосила, що "уряд і Мінпаливенерго веде переговори з тими країнами, які можуть бути задіяні в завершенні цього проекту".

"Єдине, чого ми не допустимо, - це тієї програми, яку розпочав секретаріат президента, щоб викачати технічну важку нафту, якою наповнений нафтопровід Одеса-Броди на 300 млн. доларів, і залишити трубу практично без нафти", - сказала Тимошенко.

"Це я заборонила робити Укртранснафті і не дам викачати важку нафту до того, поки не будуть підписані всі угоди з урядами країн, які можуть брати участь у використанні Одеса-Броди в аверсному напрямку", - додала вона.

Прем"єр також спрогнозувала, що ця робота завершиться "найближчим часом".

"Але я нікому не дам забрати у держави 300 млн. доларів, продавши в офшорні зони, як це пропонував секретаріат президента, важку нафту, яка закачана в нафтопровід", - сказала Тимошенко, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко заявляє, що підтримає використання Одеса-Броди в аверсному напрямку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути