понеділок, 03 листопада 2008 15:49

Тимошенко залишила своїх чиновників без машин і мобілок

Кабінет міністрів доручив міністерствам і відомствам припинити закупівлі автотранспорту, меблів, мобільних телефонів, ноутбуків та побутової техніки за рахунок засобів загального фонду державного бюджету з 1 листопада. Про це йдеться ухвалі Кабміну N 943 від 22 жовтня.

Ухвалою затверджений план заходів, направлених на економне і раціональне використання бюджетних коштів, призначених на утримання державних органів.

Кабмін доручив міністерствам і відомствам з 1 листопада припинити ремонт і реконструкцію за бюджетні кошти приміщень, в яких розташовані держоргани, окрім приміщень, що знаходяться в аварійному стані, припинити збільшення кількості працівників підлеглих органів та установ, припинити використання бюджетних коштів для проведення святкових заходів, окрім централізованих заходів Міністерства культури і туризму.

Крім цього, уряд доручив забезпечити скорочення на 10% витрат на транспортні послуги, зв"язок, закордонні відрядження, представницькі витрати.

Також Кабмін доручив припинити закупівлі форменого одягу для працівників органів виконавчої влади, ряду силових міністерств і відомств, зокрема Генеральної прокуратури, центрального апарату Служби безпеки України, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ.

Крім того, до 1 грудня уряд доручив переглянути списки категорій співробітників, для яких носіння форменого одягу є обов"язковим, пише proUA.

24 жовтня Президент Віктор Ющенко доручив Кабміну скоротити бюджетні витрати на утримання державного апарату властей на центральному і місцевому рівнях мінімум на 20%, пише 4post.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко залишила своїх чиновників без машин і мобілок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути