Ексклюзиви
субота, 12 січня 2008 19:22

Тимошенко закликає вкладників отримувати гроші поштою

Тимошенко закликає вкладників отримувати гроші поштою

Прем"єр Юлія Тимошенко закликає громадян погодитися на одержання компенсації по заощадженнях в Ощадбанку СРСР через систему Укрпошти або переведення їх на депозит, щоб уникнути черг і ажіотажу у відділеннях "Ощадбанку".

"Ці гроші нікуди не зникнуть, не розчиняться в повітрі", - підкреслила Тимошенко в інтерв"ю журналістам у суботу в Києві.

Вона відзначила, що для запобігання черг у відділеннях "Ощадбанку" люди мають можливість одержати компенсації по заощадженнях поштою або по телефону доручити перевести їхні компенсації на депозитний рахунок.

Крім того, прем"єр підкреслила, що в розданих людям талонах для одержання компенсації зазначені дата і час їхнього приходу за компенсаціями, однак відзначила, що люди не хочуть чекати.

Тимошенко підкреслила, що черги є не наслідком поганої роботи Ощадбанку. Прем"єр подякувала співробітникам банку за їхню роботу.

Разом з тим, правління Ощадбанку на засіданні в суботу вирішило звільнити від займаних посад 35 керівників відділеннями й оголосити догани 52 керівникам через недостатню підготовку районних відділень до проведення компенсаційних виплат вкладникам і незабезпечення належних умов їхнього інформування й обслуговування.

Як ідеться в прес-релізі банку в суботу, до дисциплінарної відповідальності можуть бути притягнуті начальники 6 регіональних управлінь банку у випадку, якщо не будуть початі ефективні заходи для налагодження нормальної роботи з вкладниками.

Як повідомлялося, установи Ощадбанку в Україні 11 січня почали здійснювати виплати громадянам знецінених внесків в установах Ощадбанку колишнього СРСР, що пройшли ідентифікацію 8 січня, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликає вкладників отримувати гроші поштою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути