Ексклюзиви
понеділок, 22 вересня 2008 16:08

Тимошенко закликає Луценко виявити чиновників, "кришуючих" торгівлю трамадолом

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко закликає МВС і міністра Юрія Луценка виявити чиновників у вищих ешелонах влади, які можуть сприяти незаконній торгівлі трамадолом.

Як повідомила Тимошенко в понеділок на виїзному засіданні колегії МВС в Полтаві, в ЗМІ є інформація про причетність високих чиновників до покриття незаконної торгівлі трамадолом і преса не боїться про це говорити.

Звертаючись до Луценка і всіх міліціонерів присутніх на колегії, прем"єр сказала: "Ви сказали "А", скажіть і "Б". Я хотіла б, щоб у вас вистачило мужності, щоб поіменно назвати тих, хто шпигує країну цими пігулками... Фактично всю країну посадили на цей наркотик".

Прем"єр закликала МВС не боятися розслідувати такі справи і називати конкретні прізвища. "Ви зруйнували вертикаль незаконної торгівлі трамадолом, але це не досить, оскільки ці люди знаходяться у вищих гілках влади", - відзначила вона. "Інтерфакс-Україна".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко закликає Луценко виявити чиновників, "кришуючих" торгівлю трамадолом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути