четвер, 24 вересня 2009 11:48

Тимошенко забере майно у ДУСі після виборів

Тимошенко забере майно у ДУСі після виборів

Прем"єр Юлія Тимошенко заявляє, що перепідпорядкування об`єктів Державного управління справами здійснюватиметься після президентських виборів.

Про це вона заявила журналістам у четвер, відповідаючи на питання стосовно відмови ДУС передати МДЦ "Артек" в управління Мінсім"ї.

"Відразу після президентських виборів всі проблеми відійдуть, тому що всі об`єкти державної власності мають перебувати під управлінням уряду. Я не думаю, що нам потрібно довго чекати порядку і ясності. Після президентських виборів порядок і ясність наступлять, і досить швидко", - сказала Тимошенко.

Водночас у четвер керівник ДУС Ігор Тарасюк повідомив, що "Артек" досі перебуває у сфері управління Держуправсправами.

"Артек" ми не передали тому, що відповідну постанову Кабінету міністрів про передачу "Артека" не було узгоджено з Державним управлінням справами", - сказав він,

Як відомо, взимку Кабмін передав "Артек" зі сфери управління Державного управління справами президента у сферу управління Кабінету міністрів, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко забере майно у ДУСі після виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути