Ексклюзиви
четвер, 28 січня 2021 12:53

Тимошенко з трибуни Ради нагадали про хіхікання з Путіним

Голову "Батьківщини" Юлію Тимошенко назвали "газовою принцесою". Про це з трибуни Верховної Ради у четвер заявив співголова фракції "Європейська солідарність" Артур Герасимов.

Перед цим депутат заявив, що треба заборонити купівлю російської електрики та газу.

"І вже якщо ми торкнулися газу. Сьогодні з трибуни про тарифи, газ та совість нам вирішила розповісти людина, яка розбирається в газі. Газова принцеса Лазаренка (2006 року в США колишній прем'єр-міністр України Павло Лазаренко був засуджений до 97 місяців тюремного ув'язнення і штрафу в $10 млн за відмивання грошей та інші злочини. 1 листопада 2012 року був звільнений. - Gazeta.ua), через дію якої держава зазнала збитків на мільярди доларів. Доказом цього є перемога України у Стокгольмському арбітражі, коли повернули понад 4 мільярди доларів, які після "хіхі" з Путіним вона переплатила Кремлю і за які Кремль купував зброю та вбивав наших воїнів", - заявив нардеп.

"Сьогодні нас знову хочуть посадити на російську газову голку", - додав Герасимов.

У цей час Тимошенко сиділа на депутатських місцях групи "За майбутнє", яку пов'язують з олігархом Ігорем Коломойським, і не слухала виступ Герасимова.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко прийшла в Раду в новому стилі

У листопаді 2009 року президент РФ Володимир Путін дозволив собі неоднозначні висловлювання на адресу президентів України Віктора Ющенка та Грузії Міхеіла Саакашвілі. У цей час присутня з ним прем'єрка Юлія Тимошенко сміялася.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко з трибуни Ради нагадали про хіхікання з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути