Ексклюзиви
понеділок, 17 серпня 2009 11:31

Тимошенко з глибоким декольте кричали "Браво!" (ФОТО)
6

У неділю, 16 серпня, прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко взяла участь у відкритті 200-го театрального сезону в Одеському національному академічному театрі опери і балету, який почався оперною виставою "Ріголетто" Джузеппе Верді.

Глава уряду прийшла в оперу в ніжній білій сукні, стилізованій під грецьку туніку і без коси, - волосся було зібране в пучок.

Тимошенко здивувала присутніх красивим глибоким декольте.

Вітаючи працівників театру і глядачів зі сцени Одеської опери, Тимошенко відзначила, що "ця подія є знаковою не тільки для України, але і для всієї культурної Європи".

"Коли заходиш сюди, мимоволі чуєш голоси, які лунали на цій сцені: і Федора Шаляпіна, і Соломеї Крушельницької, і Енріко Карузо, і я думаю, що цю славну лінію продовжують ті художники, які сьогодні працюють в театрі. Саме тут демонстрували своє мистецтво найкращі балерини світу: Айседора Дункан, Ганна Павлова", - підкреслила прем"єр-міністр. За її словами, сьогодні Одеський оперний має прекрасну дитячу балетну школу, і це дає надію на виховання нового покоління українських артистів, які продовжать славну історію театру.

Прем"єр підкреслила, що завдяки спільним зусиллям уряду і працівників Одеської опери театр був врятований і він отримав нового керівника - Анатолія Дуду: "Я переконана, що під його керівництвом театр і надалі творитиме свою славну історію".

Крім того, Тимошенко відзначила, що для неї ця подія є надзвичайно знаковою: "Коли я була маленькою дівчинкою, то першою оперою, яку я подивилася в Дніпропетровському оперному театрі, була саме "Ріголетто" Джузеппе Верді".

Керівник уряду побажала працівникам театру і глядачам успіхів і аншлагів: "Я заздрю всім одеситам, тому що така перлина є тільки у вас, і я, як прем"єр-міністр, всіляко підтримуватиму процвітання театру і його стабільність - це буде наша загальна справа".

Як відзначила урядова прес-служба, глядачі Одеського театру опери і балету влаштували справжню овацію Тимошенко, вітаючи її оплесками і викрикуючи: "Браво!"

Усі фото: Урядовий портал

За матеріалом: Першоджерело

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко з глибоким декольте кричали "Браво!" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути