понеділок, 07 квітня 2014 14:38

Тимошенко вигідний сепаратизм на Сході — експерт

Тимошенко вигідний сепаратизм на Сході — експерт
Фото: tsn.ua

Події на Сході країни можуть бути банальним сценарієм кандидата у президенти Юлії Тимошенко.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав політолог Володимир Цибулько.

"Їй це потрібно для того, аби довести, що тільки вона може об'єднати Україну. Більше того, повернути Крим", - заявив він.

Інші експерти впевнені, що на сході України діють проросійські політтехнологи.

"Сепаратисти Сходу дзеркально копіюють події на Майдані. Щоб дискредитувати його та політичну команду, яка внаслідок цих подій прийшла до влади. Хотілося б вірити, що цей тест на професійну придатність владна команда пройде і не повторить власних помилок, які призвели до втрати Криму. Зокрема бездіяльність, яка була виголошена як стратегія перемоги, а призвела до поразки. Владі варто також уважно стежити за інформаційним простором, щоб не допустити навіть розмов про можливість федералізації. Перехід до федеративного устрою може коштувати нам держави", - вважає директор консалтингової компанії Олена Дяченко.

Нагадаємо, сьогодні екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі написав на своїй сторінці у Фейсбук, що мітинги у Харкові, Донецьку та Луганську закінчаться нападом російських військ, якщо українська влада не домовиться із сепаратистами за два дні.
"Три дні тому я передбачав захоплення облдержадміністрацій у східних областях. Якщо диверсанти там протримаються 48 годин, то російська армія втрутиться. Точно такий самий сценарій, як в Криму. І так все примітивно і просто, що українська влада може все прорахувати наперед", - написав Саакашвілі.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вигідний сепаратизм на Сході — експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути