пʼятниця, 16 листопада 2012 15:55

Тимошенко вважає, що досягла мети завдяки голодуванню - заява

Тимошенко вважає, що досягла мети завдяки голодуванню - заява
Фото: fakty.ictv.ua

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко вважає, що мета, заради якої вона голодувала, досягнута, оскільки Верховну Раду не cприймають, як таку, що обрана легітимно і демократично.

Таку заяву екс-прем'єра оприлюднила її донька і захисник Євгенія Тимошенко на брифінгу у Харкові, передає Українська правда.

"Сьогодні, 16 листопада 2012 року, вже є фактом, що кожен громадянин України твердо знає, що ці парламентські вибори цілком сфальсифіковані", - йдеться у заяві.

Тимошенко зазначає, що міжнародні організації, які спостерігали за виборами, "вже визнали, що парламентські вибори 2012 року в Україні є такими, що не відповідають демократичним стандартам і є суттєвим кроком назад відносно останніх парламентських виборів 2006, 2007 років".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд над активістами Податкового майдану перенесли на 30 листопада

Тимошенко подякувала демократичним країнам, українцям, "які дали адекватну та справедливу оцінку цьому фарсу, який режим Януковича назвав виборами".

"Я бачу, що мета, заради якої я почала голодування, досягнута. Вже ніхто не зможе сприймати цю Верховну Раду як легітимну і демократично обрану", - заявила Юлія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли ми почнемо говорити людям правду? Реально ця виборча компанія коштувала мільярд з гаком доларів — Балога

"Саме тому я вважаю можливим на 18 дні припинити голодування та продовжити свою боротьбу проти корумпованого режиму Януковича всіма іншими засобами", - пояснила вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вважає, що досягла мети завдяки голодуванню - заява». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

81

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути