понеділок, 21 грудня 2009 08:11

Тимошенко вкрала 6 мільярдів на свої потреби - Ющенко

Тимошенко вкрала 6 мільярдів на свої потреби - Ющенко
Президент Віктор Ющенко звернувся до генпрокурора Олександра Медведька щодо блокування фінансування регіонів з боку Держказначейства.

Про це він сказав під час спілкування з мешканцями Чернівців, відповідаючи на питання щодо блокування казначейством у Чернівецькій області виділення 20 мільйонів гривень відповідно до призначення.

"Я звернувся до генерального прокурора по даному питанню", - наголосив президент.

Він підкреслив, що урядові кошти та кошти місцевих бюджетів на зведеному рахунку Державного казначейства складають 1,8 мільярдів гривен, в тому числі кошти місцевих бюджетів - 8 мільярдів гривень.

"Тимошенко, як Снігуронька - десь загубила 50 мільйонів..."

"Я поясню, як це можна прочитати: урядом були вкрадені кошти органів самоврядування - різниця між 8 млрд грн та 1,8 млрд грн - тобто приблизно 6 мільярдів гривень коштів органів самоврядування забрано на фінансування потреб уряду", - наголосив глава держави.

При цьому Ющенко додав, що ці кошти йдуть на передвиборчі потреби прем"єра Юлії Тимошенко: "Юлія Володимирівна їздить по країні, як Снігуронька - десь загубила 50 мільйонів, десь квартири якісь дає, десь завезла китайські автобуси школі - от і всі 6 мільярдів".

Крім того, він нагадав про необхідність вакцинації населення і прийняття урядом програми вакцинації.

"Ми вже на грип викинули стільки грошей! Причому вакцинацію ніхто не робить, а з ранку до вечора всі говорять: давайте боротися з грипом. Чим? Марлевими пов"язками? Сміхота", - сказав Ющенко.

УНІАН, Інтерфакс-Україна.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вкрала 6 мільярдів на свої потреби - Ющенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути