неділя, 09 серпня 2009 12:11

Тимошенко вирішила питання з візами для католицьких священиків

Тимошенко вирішила питання з візами для католицьких священиків
Кабінет міністрів України спростив візовий режим для католицьких священиків і ченців, повідомляє прес-служба Державного комітету у справах релігій і національностей.

Згідно з ухваленим 5 серпня Кабінетом міністрів рішенням, духівництво з-за кордону, яке отримало річну багатократну візу для служіння в Україні, зможе залишатися в країні не 180 днів, а протягом всього року.

Більш того, новий документ передбачає видачу віз строком до трьох років за узгодженням з Державним комітетом у справах релігій і національностей.

"Для іноземців і осіб без громадянства, які прибули до України з релігійних справ або для роботи в релігійних організаціях на території України і які отримали візу типу "Р", реєстраціях проводиться на період дії візи", - йдеться в документі.

Нагадаємо, раніше голова уряду Юлія Тимошенко пообіцяла вирішити питання з візами для католицьких священиків і ченців під час особистої зустрічі з головою Конференції католицьких єпископів України латинського обряду архієпископом Львівським Мечиславом Мокшицким, яка пройшла за ініціативою католицького ієрарха 29 липня, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вирішила питання з візами для католицьких священиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути