четвер, 22 грудня 2011 10:44

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко вимагала привезти її до суду на ношах

Тимошенко вимагала привезти її до суду на ношах

Згідно висновків фахівців МОЗ України від 12 та 21 грудня, а також даних об'єктивного комісійного огляду Юлії Тимошенко від 21 та 22 грудня, протипоказань щодо її участі у судових засіданнях не виявлено. Вона може пересуватися самостійно, без додаткових засобів на кшталт нош, милиць, палиць тощо.

Про це повідомила прес-служба державної пенітенціарної служби.

Зокрема, у службі розповіли, що учора, 21 грудня 2011 року, Тимошенко в межах Київського СІЗО була оглянута комісією фахівців МОЗ (в галузі кардіології) та ДПтС України. За результатами комісійного медичного огляду патологій виявлено не було, рекомендовано провести ув'язненій дообстеження серця та здійснити розширений аналіз крові.

"Ув'язненій було в чергове роз'яснено, що її неодноразові відмови від проведення лабораторного дослідження крові унеможливлюють уточнення встановленого діагнозу", - додали у службі.

Враховуючи призначення чергового засідання апеляційного суду Києва на сьогодні персоналом Київського СІЗО було запропоновано Тимошенко піднятись та самостійно прибути до спецавтомобіля для подальшого слідування до апеляційного суду.

"Однак, Тимошенко в чергове відмовилась прибути на судове засідання самостійно та вимагала доставити її в суд із застосуванням нош, про що вона подала відповідну заяву. Про це керівництвом Київського СІЗО було письмово проінформовано суд", - заявили службовці.

За їхніми словами, наразі Тимошенко, як і раніше, продовжує перебувати в медико-санітарній частині Київського СІЗО. Стан її здоров'я контролюється медперсоналом установи.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вимагала привезти її до суду на ношах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути