Ексклюзиви
субота, 19 травня 2012 13:40

Спецтема: Качанівська колонія

Тимошенко в дуже важкому психо-емоційному стані через камери - віце-президент Європарламенту

Тимошенко в дуже важкому психо-емоційному стані через камери - віце-президент Європарламенту
Яцек Протасевич обговорював з Юлією Тимошенко відносини України та ЄС. Фото: rpne.net

Віце-президент Європарламенту Яцек Протасевич обговорював з екс-прем'єром України Юлією Тимошенко, яка перебуває на лікуванні в ЦКЛ № 5 в Харкові, умови її перебування в лікарні, пропозиції президента Європарламенту Мартіна Шульца, а також відносини України та ЄС та їх майбутнє.

"По-перше, ми говорили про умови, в яких знаходиться пані Тимошенко в лікарні, по-друге, я питав чи потрібні їй додаткові лікарі, як запропонував пан Шульц. По-третє, чи погодилася б вона на приїзд представника Європарламенту на розгляд касації по її справі. Це теж пропозиції пана Шульца. І нарешті, ми говорили в цілому про відносини України та ЄС та їх майбутнє ", - повідомив Протасевич агентству "Інтерфакс-Україна" у суботу після зустрічі з Тимошенко.

За його словами, екс-прем'єр сказала, що не потребує додаткової медичної допомоги, оскільки повністю приймає лікування, запропоноване доктором Лютцом Хармсом і німецькими лікарями. Крім того, за словами Протасевича, вона не проти, щоб на розгляді касаційної скарги в суді був присутній відомий європейський політик, але вважає, що це має бути незалежна, неупереджена людина, авторитет якої не викликає сумніву.

Відповідаючи на питання про стан здоров'я Тимошенко, Протасевич зазначив, що вона знаходиться "в дуже важкому психо-емоційному стані".

"Пані Тимошенко в дуже важкому психо-емоційному стані. Присутність камер, як відкритих, так і прихованих (вона впевнена, що є приховані камери) - все це не сприяє її одужанню", - зазначив він.

Разом з тим, віце-президент Європарламенту сказав, що бачив тільки три відкриті камери відеоспостереження: дві встановлені в коридорі і одна в палаті, де знаходиться екс-прем'єр. Він підкреслив, що сам прихованих камер не бачив ні в тому приміщенні, де була зустріч з Тимошенко, ні в кімнаті, де проходять процедури, ні в інших приміщеннях, але екс-прем'єр стверджує, що там є приховані камери відеоспостереження.

Протасевич також відзначив високий рівень медичного обладнання в лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко в дуже важкому психо-емоційному стані через камери - віце-президент Європарламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

112

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути