Ексклюзиви
вівторок, 09 лютого 2010 14:53

Тимошенко уже подумує про крісло Черновецького

Тимошенко уже подумує про крісло Черновецького
8 лютого. Верховна Рада повинна була розглянути питання про дострокові вибори в Київську міську раду і мера Києва. Про це заявив на брифінгу спікер ВР Володимир Литвин.

"У поточний четвер ми розглянемо два проекти постанови, які стосуються дострокових виборів в Києві. Зокрема, про вибори Київради і мера столиці. Я дав відповідне доручення в комітетах підготувати ці проекти постанов і ми винесемо їх на розгляд в сесійну залу щоб подивитися чи є для цього 226 голосів", - сказав Литвин.

У свою чергу віце-спікер ВР, депутат від Блоку Юлії Тимошенко (БЮТ) Микола Томенко заявив: "Необхідно ухвалити рішення, щоб 30 травня поточного року відбулися вибори в Києві. І настрій у нас саме такий".

Нагадаємо, ще в січні в кулуарах ВР активно обговорювали чутки про те, що прем"єр Юлія Тимошенко після програшу на президентських виборах лідерові Партії регіонів (ПР) Віктору Януковичу спробує зайняти крісло мера Києва. Дострокові вибори в Києві вигідні БЮТ, оскільки Тимошенко після президентських виборів буде простою громадянкою України, що не має навіть депутатської недоторканності.

Про намір боротися за пост мера Києва заявляв і інший екс-кандидат в президенти України Сергій Тігiпко.

В даний час мером Києва є Леонід Черновецький, в психічному здоров"ї якого постійно висловлювались публічні сумніви. Крім того, напередодні президентських виборів Партія регіонів заявляла, що Блок Юлії Тимошенко від імені мера Києва Леоніда Черновецького розсилала киянам листівки проти кандидата в президенти, лідера ПР Віктора Януковича.

"Сьогодні вночі БЮТ від імені мера Києва розкидав в поштові скриньки цинічну і брехливу листівку проти Януковича. Чіпляючись за владу, і не гребуючи ніякими найбруднішими прийомами, вони удаються до найчорніших провокацій", - заявили в ПР.

Росбалт-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко уже подумує про крісло Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути