середа, 07 вересня 2011 11:25

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко запевняє, що до "газових" контрактів взагалі не причетна

Тимошенко запевняє, що до "газових" контрактів взагалі не причетна

Юлія Тимошенко протягом дачі свідчень у Печерського суді стверджує, що жодного відношення до підписання газових контрактів з Росією у 2009 році не має.

"Я не давала ніяких директив на підписання газових угод. Я дала доручення міністру палива та енергетики Продану з метою донести до нього наслідки моїх перемовин з прем'єром Росії для того, що їх врахували в роботі", - заявила вона під час судового засідання.

"Угоди підписував Дубина за дорученням керівництва НАК "Нафтогазу". До того ж, уряд не має права приймати будь-які директиви для укладання угод між господарюючими суб'єктами якими є НАК "Нафтогаз" та "Газпром", - наголосила Тимошенко. - Тільки директиви на укладання міжнародних угод узгоджуються урядом, але, знову ж, жодного голосування щодо прийняття директив на засіданні Кабміну не було. І це підтвердили свідки Лівінський та Шандра".

"Підсумовуючи все сказане, я взагалі не розумію, в якому перевищенні повноважень мене звинувачують", - заявила екс-прем'єр.

Наразі суддя Родіон Кірєєв оголосив у засіданні суду перерву на 10 хвилин. З таким клопотанням звернувся адвокат Тимошенко Олександр Плахотнюк, мотивуючи це тим, що екс-прем'єр вже другу годину дає свідчення. Суддя задовольнив це клопотання.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко запевняє, що до "газових" контрактів взагалі не причетна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути