середа, 10 березня 2010 12:04

Тимошенко створить свій "уряд"

Тимошенко створить свій "уряд"

Блок Юлії Тимошенко (БЮТ) оголосить про перехід в опозицію і створення "уряду майбутнього" відразу після призначення нового Кабінету міністрів України.

Про це повідомив заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем"якін.

За його словами, після того, як буде сформована нова коаліція і "завтра оголосять прем"єр-міністра і склад уряду", фракція відразу ж офіційно оголосить про перехід в опозицію.

"Напевно, завтра ж ми і оголосимо склад майбутнього уряду", - сказав Кожем"якін.

За словами депутата, прем"єр-міністром в такому опозиційному уряді буде Тимошенко. Депутат також не виключив, що першим віце-прем"єром в цьому уряді може стати Олександр Турчинов.

При цьому Кожем"якін не виключив, що до складу такого уряду можуть увійти і представники інших політичних сил, які увійшли до складу об"єднаної демократичної опозиції.

Відповідаючи на питання про те, чи готова БЮТ до об"єднання різних політичних сил в опозиції, Кожемякин підкреслив, що регламентом чітко встановлюється, що опозицію очолює і формує та політична сила, яка має більшу кількість депутатів, на даний момент в українському парламенті такою фракцією є фракція БЮТ.

Відповідаючи на питання про те, чи можуть брати участь в опозиції, а також в уряді майбутнього такі політики як Сергій Тігіпко і Арсеній Яценюк, Кожем"якін підкреслив, що це питання вирішуватиметься керівництвом БЮТ.

Інтерфакс
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко створить свій "уряд"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути