четвер, 21 листопада 2013 22:27

Тимошенко стала розмінною монетою в торгівлі за більш вигідний кредит - тітка екс-прем'єра

Тимошенко стала розмінною монетою в торгівлі за більш вигідний кредит - тітка екс-прем'єра

Екс-прем'єр України Юлія Тимошенко стала розмінною монетою в торгівлі за більш вигідний кредит для уряду України, вважає її тітка, керівник Дніпропетровської обласної організації ВО "Батьківщина" Антоніна Ульяхіна.

"Про те, що за вирішення питання Юлії Тимошенко уряду потрібні тільки гроші, сьогодні сказав і сам прем'єр Азаров, народний депутат, "регіонал" Олійник. Щоб закрити дірку в бюджеті, їм потрібні гроші, ось вони і торгуються, хто більше дасть. А за свій страх перед лідером опозиції Тимошенко президент Янукович хоче отримати компенсацію великими грошима", - сказала Ульяхіна

За її словами, Генеральна прокуратура України продовжує шукати компромісні матеріали на Тимошенко.

"За дорученням Генпрокуратури начальники департаментів охорони здоров'я і освіти облдержадміністрації направили запити в лікарні і школи, з питаннями, як і з ким навчалася, чим хворіла і як лікували. Вони вимагають дані на всіх однокласників, лікарів, всіх, хто знав чи спілкувався в дитинстві з Юлією Володимирівною. Ці дії викликають багато питань", - сказала А.Ульяхина.

Разом з тим вона зауважила, що у всіх близьких людей, однопартійців тимошенко "не зникає надія на справедливий і кращий результат у справі Юлі".

А.Ульяхина вважає, що Європейський суд з прав людини розставить все по своїх місцях".

Тітка екс-прем'єра також повідомила, що 27 листопада, у день народження Тимошенко, земляки з Дніпропетровська "подарують їй концерт біля стін лікарні" в Харкові.

"Звучатимуть українські пісні, які любить Юлія Володимирівна, а кожна область привезе свій подарунок. Ми будемо разом, разом з Юлею", - підкреслила А.Ульяхина.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко стала розмінною монетою в торгівлі за більш вигідний кредит - тітка екс-прем'єра». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути