середа, 22 жовтня 2008 09:19

Тимошенко розраховує на 226 голосів в Раді за свої антикризові заходи

Тимошенко розраховує на 226 голосів в Раді за свої антикризові заходи
Розпочинаючи сьогоднішнє засідання Кабміну, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила, що уряд планує затвердити цей документ і до 10.00 передати на розгляд парламенту.

"Ми маємо зробити так, щоб у Верховній Раді набралося 226 голосів для його прийняття", - підкреслила вона.

За словами Тимошенко, законопроект містить перелік першочергових заходів щодо утримання фінансової стабільності в країні та щодо недопущення радикального спаду економіки.

Окрім того, за словами прем"єра, законопроект передбачає виконання Україною умов світових фінансових організацій, які готові надати необхідну фінансову допомогу.

Тимошенко повідомила, що наразі Міністерство фінансів у цілодобовому режимі проводить переговори з Міжнародним валютним фондом.

"Ми зможемо зміцнити фінансову систему країни, якщо Міжнародний валютний фонд надасть Україні допомогу", - сказала вона.

Прем"єр заявила, що оперативне надання МВФ допомоги Україні у такому суттєвому обсязі – це безпрецедентний випадок, і це пов"язане з тим, що Україну сприймають як країну, що може утримати стабільність цілого регіону.

Тимошенко сподівається, що МВФ на своєму засіданні, яке розпочнеться у середу о 14.30, прийме позитивне рішення щодо надання фінансової допомоги Україні, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розраховує на 226 голосів в Раді за свої антикризові заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути