Ексклюзиви
середа, 26 грудня 2007 14:54

Тимошенко розповіла, як повертатиме борги Ощадбанку

Тимошенко розповіла, як повертатиме борги Ощадбанку
Кабінет міністрів України наступного року планує виділити на повернення знецінених заощаджень громадян Ощадбанку СРСР 20 млрд грн.

Про це сьогодні під час засідання розширеного Кабінету міністрів заявила прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко.

Вона зазначила, що саме ця сума передбачена у проекті держбюджету на 2008 рік, і наголосила на тому, що попереднім урядом пропонувалося виділити на ці потреби лише 750 млн. грн.

За словами Тимошенко, прямими платежами буде виплачено 6 млрд грн. "Це дозволить повернути громадянам України до 1000 грн", - сказала прем"єр-міністр. При цьому, за її словами, кожному громадянину буде пропонуватися не забирати ці гроші і залишити їх на депозиті під суттєву процентну ставку.

2 млрд грн, за словами керівника уряду, буде виплачено шляхом взаєморозрахунків за погашення заборгованості населення за комунальні послуги.

При цьому, наголосила Тимошенко, 12 млрд грн, які будуть додатково отримані від приватизації, буде спрямовано на сплату поточних платежів за комунальні послуги.

"Мова йде про те, що ми з вами дійсно зможемо виконати свої зобов"язання, і це дасть людям надію", - додала прем"єр-міністр, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла, як повертатиме борги Ощадбанку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути