середа, 27 січня 2010 10:52

Тимошенко розповіла про "боєздатних грузинів" Саакашвілі

Тимошенко розповіла про "боєздатних грузинів" Саакашвілі

Прем"єр-міністр, кандидат у президенти України Юлія Тимошенко дотично визнала достовірність оприлюдненого у Верховній Раді запису її розмови з Президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, в ході якої вона просила його надіслати на українські вибори "боєздатних" людей.

За її словами, грузинський лідер мав на увазі дієздатних спостерігачів за виборами, "а не бойовиків-ніндзя".

"Коли я кажу, що у нас, наприклад, боєздатна команда, то маю на увазі, що ця команда вміє ефективно працювати, і зовсім не натякаю на те, що ця команда вміє робити якісь погроми", - підкреслила глава уряду.

"А сьогодні на "голому" місці Партія регіонів прагне розкрутити вселенський скандал. Це дурниця! І перший тур показав, що грузинські спостерігачі працювали як спостерігачі. Я їм за це вдячна", - сказала Тимошенко.

"Ви дійсно думаєте, що Президент може зателефонувати Прем"єр-міністра, щоб пропонувати йому по телефону якісь сумнівні речі? Це дешева і не варта яєчної шкаралупи провокація", - заявила вона.

"Я взагалі не хочу про це говорити і загострювати на цьому увагу", - додала глава уряду.

Нагадаємо, 20 січня, після першого туру президентських виборів, народним депутатам дали послухати скандальний аудіозапис розмови жінки, голос якої нагадує голос Тимошенко, з чоловіком, що говорить з грузинським акцентом. Мова йшла про можливість реєстрації грузинських спостерігачів на президентських виборах в Україні.

Українська правда, ЛІГА

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла про "боєздатних грузинів" Саакашвілі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути