вівторок, 08 лютого 2011 10:58

Тимошенко розповіла ОБСЄ, що їй треба

Тимошенко розповіла ОБСЄ, що їй треба

Юлія Тимошенко докладає усіх зусиль для захисту демократичних цінностей в Україні, тому їй потрібна активне суспільство та підтримка закордону. Про це заявила голова партії "Батьківщина" під час зустрічі із головою ОБСЄ Аудронюсом Ажубалісом.

Як повідомила прес-служба БЮТ, у ході спілкування із екс-прем'єркою України Ажубаліс, зокрема, сказав: "Права людини, свобода слова та політичний плюралізм є ключовими для демократичного суспільства. ОБСЄ та мене особисто, як журналіста за фахом, не можуть не турбувати повідомлення щодо ситуації у цих сферах в Україні".

За його словами, особливе занепокоєння викликає перешкоджання  діяльності опозиції чинною владою України, що є неприпустимим.

У свою чергу Тимошенко подякувала  голові ОБСЄ за підтримку демократії та підкреслила, що головними пріоритетами для її політичної сили під час перебування в уряді та в опозиції залишаються зміцнення демократії та дотримання прав людини.

"Для того, щоб наша країна повернулася на демократичний шлях розвитку, нам потрібне активне громадянське суспільство та підтримка міжнародної спільноти. Я та партія, яку я очолюю, докладаємо усіх зусиль для захисту демократичних цінностей в Україні", - запевнила опозиціонерка.

Нагадаємо, учора Президент України Віктор Янукович під час зустрічі із Аудронюсом Ажубалісом заявив, що візьме під особистий контроль підготовку України до головування в ОБСЄ. Глава держави зазначив, що найближчим часом підпише відповідні документи.

Україна має очолити цю організацію у 2013 році.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла ОБСЄ, що їй треба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути