пʼятниця, 09 жовтня 2009 17:51

Тимошенко: Призначення Порошенка - акт доброї волі по відношенню до Ющенка

Тимошенко: Призначення Порошенка - акт доброї волі по відношенню до Ющенка

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко називає "актом доброї волі" по відношенню до президента призначення Петра Порошенко міністром закордонних справ України.

"Я вважаю, що ми, як діюча демократична коаліція, зобов"язані виконувати Конституцію, і, як діюча влада, жити в диктатурі Конституції та закону. І саме тому ми продемонстрували бажання знаходити компроміси з президентом. Ми продемонстрували бажання об"єднання всіх гілок влади. Я думаю, що те, що ми зробили такий крок, для президента також повинно бути сигналом до того, щоб також допомагати сьогодні і уряду, і парламенту знаходити в цей важкий кризовий час всі шляхи виходу з ситуації. Власне це (підтримка кандидатури Порошенка - ред.) з нашого боку є демонстрацією бажання підтримати президента", - сказала Тимошенко, коментуючи призначення Порошенка главою МЗС журналістам в Києві в п"ятницю.

Відповідаючи на питання, як вона ставиться до можливості поєднання Порошенка і посади міністра і глави Ради Національного банку України, прем"єр-міністр додала: "Мені хотілося б, щоб, безумовно, міністри працювали б тільки на одній посаді, і щоб вони повністю віддавалися своїй роботі".

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Призначення Порошенка - акт доброї волі по відношенню до Ющенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути