четвер, 03 травня 2018 14:43

Тимошенко потролила Порошенка до дня кондитера

Тимошенко потролила Порошенка до дня кондитера
Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко порадила президенту Петру Порошенку повернутись до кондитерства. Фото: agropolit.com

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко на своїй сторінці Facebook опублікувала відео з рецептом сирників, які готують в її родині. Відео присвятила дню кондитера і порадила президентові Петру Порошенку повернутися у професію.

"Хочу привітати одного дуже відомого політика із днем кондитера і нагадати йому, що вже час повертатися у професію".

Політик також розказала, як в її родині готують сирники.

"Хочу вам розповісти про секрет виготовлення сирників нашої родини, які передавалися від бабусі до бабусі. Рідні мають шість секретів приготування цього десерту. По-перше, спеціально роблять кальцинований сир для сирників – з молока та хлориду кальцію. Другий секрет – сир має бути сухим. Додавати муки не потрібно.

Четвертий секрет. Коли треба додавати яйця, ми додаємо тільки жовтки. Замість цукру використовуємо стевію. Готові сирники обкачують у кукурудзяному борошні, аби вони були жовтими. Якщо всі ці шість секретів ви застосуєте, можете отримати найсмачніші сирники, які ви коли-небудь куштували", - сказала Тимошенко.

На столі перед Тимошенко стоять інгредієнти і готовий десерт. На відео політик не готує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейські соціологи назвали лідерів майбутніх виборчих перегонів України

Раніше, Юлія Тимошенко пообіцяла у себе на Facebook в перший тиждень президентства знизити тарифи на комунальні послуги. Першим кроком збирається списати борг з людей, які не можуть заплатити. Схему "Роттердам+" збирається ліквідувати наступного дня після приходу до влади.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко потролила Порошенка до дня кондитера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути