пʼятниця, 08 березня 2019 00:07

Тимошенко: Порошенко є проектом Кремля

Тимошенко: Порошенко є проектом Кремля
Юлія Тимошенко назвала Петра Порошенка "проектом Кремля".

Кандидат у президенти, колишня прем'єр-міністр Юлія Тимошенко назвала діючого президента Петра Порошенка рукою Кремля. Про це вона сказала в інтерв'ю журналістці Соні Кошкіній.

"Мені спала на думку аналогія, дуже відомий голівудський фільм Скорцезе "Острів проклятих" з Ді Капріо. Там слідчий, який ніби-то приїхав розслідувати злочини у божевільні. А потім наприкінці фільму якраз і з'ясувалося, що сам слідчий і є божевільним. Мені здається, що те саме відбувається із Петром Порошенком. Він намагається на когось одягнути одяг "руки Кремля", а насправді він і є і проект і рука Кремля", - заявила Тимошенко.

Екс-прем'єр заявила, що Порошенко "під час війни веде найпотужніший бізнес з Кремлем".

"Це бізнес із постачання нафтопродуктів через Новоград-Волинську трубу з Медведчуком. І друге, це бізнес із монопольного постачання скрапленого газу, для якого Служба безпеки України розчистила конкурентне середовище. І тепер вони єдині постачальники скрапленого газу. І це не заважає йому проголошувати псевдо-патріотичну риторику", - сказала Тимошенко.

Вона заявила, що бізнес Порошенка "процвітає у Кремлі".

"Також не можна уявити собі, що замість виконання Будапештського меморандуму, в якому є чіткі гарантії ключових країн світу недоторканності наших кордонів і не застосування військової агресії проти нас, замість цього, зливши цей документ за спиною України, по-суті розпочали оці всі Мінські домовленості. Це приблизно, як Мюнхенська змова відносно Чехословаччини. І за цю змову Європі досі соромно", - також заявила Тимошенко і назвала Порошенка "керівником хаосу і корупції".

"Це однозначно план Кремля", - сказала екс-прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенка зловили на співпраці з кумом Путіна

Вибори президента мають відбутися 31 березня. Центральна виборча комісія зареєструвала 41 кандидата.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: Порошенко є проектом Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути