середа, 07 квітня 2010 09:45

Тимошенко порадили почати чистки в БЮТ з самої себе

Тимошенко порадили почати чистки в БЮТ з самої себе
У понеділок лідер БЮТ Юлія Тимошенко повідомила про масштабну ротацію в її команді.

Про те, що БЮТ чекає велика чистка, глава координаційної ради опозиційних партій лідер блоку Тимошенко написала в понеділок у своєму інтернет-блозі, пише видання "Комерсант-Україна".

Народний депутат V скликання фракції БЮТ Микола Замковенко вважає, що рішення Юлії Тимошенко сильно запізнилося.

"Після того, як була скасована мажоритарна система виборів, в БЮТ потрапили незрозумілі люди - список заповнювався ким попало. Почало процвітати кумівство, сватівство, рідство, місця в списках купували олігархи для своїх дітей. Тому питання про чищення в партії назріло давно", - заявив Замковенко. Він переконаний, що "очистити списки БЮТ необхідно на 60%".

Інший колишній соратник Тимошенко, член фракції БЮТ у Верховній раді V скликання, а зараз народний депутат Партії регіонів Володимир Олійник, не поспішає вірити заявам лідера БЮТ і вважає їх черговим піар-ходом.

"Після Андрія Портнова з БЮТ підуть й інші, і Тимошенко хоче піднести це як чистку", - сказав він. За словами Олійника, Юлії Тимошенко необхідно почати чистки в БЮТ з самої себе і добровільно піти у відставку з поста голови ВО "Батьківщина".

"Кожного разу вона запевняє, що в БЮТ - найчесніші люди, а коли вони йдуть з блоку, то ніхто не хоче аналізувати - чому? А причина одна - в БЮТ панує диктатура", - заявив Володимир Олійник.

Джерело газети в БЮТ повідомило, що керівництво блоку підозрює в симпатіях до коаліції близько двох десятків народних депутатів.

"Ми нарахували 21 потенційного перебіжчика, але прізвища поки не назвемо, оскільки розраховуємо, що вони передумають", - сказав співрозмовник.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко порадили почати чистки в БЮТ з самої себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути