понеділок, 22 серпня 2011 09:56

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко попросила у Кірєєва перерву в кілька днів

Тимошенко попросила у Кірєєва перерву в кілька днів

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко на засідання суду щодо "газової справи" попросила 3-4 робочих дні для того, щоб могла підготуватися до надання свідчень.

"У п'ятницю зробили частину роботи. Захисники не ознайомились з матеріалами справи, тому ми не можемо сьогодні давати покази. Це виключено", - наголосила Тимошенко.

Вона заявила, що захисники працювали до 17.00 п'ятниці, а потім їх попросили вийти. У суботу та неділю їх не допускали, зазначила екс-прем'єр.

Також Тимошенко попросила, щоб до неї негайно допустили лікаря, навіть якщо потрібно буде попросити про перерву у засідання.

Суддя Родіон Кірєєв на це відповів, що вона відмовилась від послуг медичного персоналу у СІЗО і додав, що клопотання треба заявляти стоячи.

Зазначимо, що сьогодні продовжується засідання суду у справі проти Тимошенко.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, екс-прем'єр прибула на засідання без традиційної зачіски у вигляді коси, із зав'язанним позаду волоссям.

Також повідомляється, що третину місць у залі засідання у Печерському суді зайняли представники Світового конгресу українців.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросила у Кірєєва перерву в кілька днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути