неділя, 08 січня 2012 11:14

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко попросила, щоб її обстежили тюремники?

Тимошенко попросила, щоб її обстежили тюремники?

Учора, 7 січня, на прохання екс-прем'єра Юлії Тимошенко було проведено її інструментальне та лабораторне дообстеження в одній з клінічних лікарень Харкова.

Тимошенко було проведено магнітно-резонансну томографію, спірально-комп'ютерну томографію, а також зроблено клінічний аналіз крові, пише Українська правда.

"Результати проведеного обстеження підтверджують попередні висновки комісії МОЗ України. Захворювань, що потребують додаткового лікування, у Тимошенко не виявлено", - йдеться в повідомленні Державної пенітенціарної служби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дочка Тимошенко вперше провідала маму в колонії

Прес-служба зазначає, що за згодою Тимошенко проведено клінічне дослідження її крові в одній з лабораторій МОЗ України, результати якого не виходять за межі норми.

"Наразі, стан здоров'я Тимошенко задовільний, вона перебуває під постійним наглядом медпрацівників ДПтСУ та МОЗ України", - підкреслюють у пенітенціарній службі.

Як відомо, до цього часу Тимошенко неодноразово відмовлялася здавати аналіз крові, вимагаючи залучити до цього лише лікарів, яким вона довіряє.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко попросила, щоб її обстежили тюремники?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути