середа, 23 березня 2011 17:35

Тимошенко полетіла до Брюселя, але обіцяла повернутися

Тимошенко полетіла до Брюселя, але обіцяла повернутися

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко обіцяє обов'язково повернутися до України.

Про це вона заявила журналістам перед відльотом у Брюссель на саміт ЄНП у середу, відповідаючи на питання, чи були у неї думки про те, щоб не повертатися.

"Президент України може на таке щастя для нього не розраховувати. Я обов'язково повернуся в п'ятницю", - заявила Тимошенко.

Вона також додала, що, крім участі у саміті ЄНП, у неї передбачені зустрічі з президентом Європарламенту Єжи Бузеком, президентом Ради Європи Германом Ван Ромпеєм, а також єврокомісаром Штефаном Фюле.

За словами Тимошенко, під час зустрічі вона буде переконувати європейських політиків у необхідності завадити побудові авторитарного режиму

"Мені здається, дуже важливо зараз, щоб лідери ЄС усвідомлювали, наскільки складна ситуація в Україні і краще не чекати, коли діючий президент буде розстрілювати мирних демонстрантів, які сьогодні вже, на жаль, доведені до відчаю, а краще робити превентивні заходи для того, щоб припинити розбудову авторитарного режиму", - зазначила вона.

Нагадаємо, що Генеральна прокуратура дозволила екс-прем'єру Юлії Тимошенко відвідати саміт ЄНП у Брюселі. Як пояснили у прес-службі відомства, таке рішення було ухвалене у зв'язку з завершенням досудового слідства.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко полетіла до Брюселя, але обіцяла повернутися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

44

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути