четвер, 27 березня 2014 11:24

Тимошенко показала свій двоповерховий маєток: гобелени, колекція тростин і оксамитові штори
18

Фото: vkontakte

Юлія Тимошенко показала свій будинок громадським активістам.

Про це йдеться у матеріалі Сегодня

"Днями 8 представників нового громадського руху "Без парканів" відвідали маєток Тимошенко, розташований в елітному куточку Конча-Заспи - "Срібна затока", де ділянки з будинками продаються за $5-10 млн, а здаються в оренду за $10-35 тисяч на місяць", - пише видання.

Один з активістів, Сергій Капустян розповів що, потрапити в будинок до Тимошенко їм вдалося тільки з другої спроби: місяць тому господині не було вдома, і охоронець пустив їх лише у двір.

Друга спроба виявилася більш вдалою: "Нас близько години тримали на порозі, але потім таки з'явився джип з крутими номерами "7777", в якому виїжджала леді Ю. Дізнавшись, чого прийшли "ходоки", вона влаштувала нам півгодинну екскурсію по будинку і ділянці".

За словами активістів, живе Тимошенко в двоповерховому особняку, загальна площа якого - 450 кв. м. Тимошенко стверджує , що будинок вона орендує близько 10 років і навіть обіцяла показати активістам документи . Але так і не показала .

Кімнат і підсобних приміщень більше 10, розмір ділянки - приблизно гектар, а виходить він в затоку Дніпра. З обслуги - кухарка і покоївка, ще 3-4 людини - охорона. Територія засаджена кущами і деревами, є альтанка і місце для мангалу.

"Ми бачили тільки кухню, передпокій і гостьову кімнату. У спальню, ванну і на другий поверх нас не пустили - сказали, що там не прибрано. Загальне враження від побаченого: дорого, зі смаком",  - сказав активіст.

За словами активістів, стелі в будинку - до 4 м, меблі виконані в стилі ампір: вигадлива, під старовину, з гнутими ніжками і різьбленням. На стінах - картини і гобелени, на вікнах - дорогі оксамитові штори. Також є колекція тростин, лялька-мотанка, яка зображує Тимошенко, і собака лабрадор Босс, той самий, з яким леді Ю чотири роки тому нібито пробігала кожен день по 10 км.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко показала свій двоповерховий маєток: гобелени, колекція тростин і оксамитові штори». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути