пʼятниця, 19 жовтня 2012 15:17

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тимошенко поцікавилась у Януковича, коли їй очікувати нових відеозаписів в стилі "ню"

Тимошенко поцікавилась у Януковича, коли їй очікувати нових відеозаписів в стилі "ню"
Фото: uainfo.censor.net.ua

На брифінгу у Києві адвокат екс-прем'єра Юлії Тимошенко, "бютівець" Сергій Власенко зачитав листа своєї підзахисної "до громадянина Віктора Януковича".

Тимошенко пише, що побачила на всіх телеканалах відеозапис з лікарні, де вона проходить лікування. "Я підтверджую автентичність цих матеріалів на 90% їх обсягу. Особливо, в тій частині, яка стосується моїх занять лікувальною фізкультурою з лікарем-реабілітологом в кімнаті для медичних процедур. По -друге, відеозаписи в процедурній кімнаті та інших приміщеннях, зроблені прихованими камерами відеоспостереження, які встановлені, за Вашим особистим дорученням, тепер факт наявності постійної прихованої відео-зйомки є доведеним. І це є вашим кримінальним злочином. По-третє, значна частина медичних заходів, яка проводиться в цій процедурній кімнаті потребує повного зняття одягу і приховані відеокамери все це фіксували та продовжують фіксувати в безперервному режимі в період мого лікування. А це вже моральний злочин, який ви робите", - зацитував Тимошенко Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко вимагає повернути її у колонію

За його словами, Тимошенко повідомила, що працівники колонії, які її підтримують, передали точний план розташування всіх прихованих відеокамер, три з яких встановлені у кімнаті для конфіденційних зустрічей із захисниками, дві — в душовій кабінці, і по одній над кожним і з двох унітазів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Харкові не знають, де буде голосувати Тимошенко

"У зв'язку із цими обставинами у мене немає до вас ніяких прохань, ні пропозицій...В мене є до вас 3 питання, на які прошу Вас відповісти публічно. По-перше що ви особисто хочете побачити на відеозаписах, прихованими відеокамерами в душі, туалетах, тюремній палаті, в кімнатах, де здійснюються медичні процедури з повним роздяганням? Що ви робите з цими фільмами? Розглядаєте самі, чи у веселій компанії із друзями? Можливо Ви отримуєте від спостереження за політичним опонентом жінкою в роздягненому вигляді додаткову впевненість в собі та своїх політичних можливостях? Якщо на всі ці питання ви самі собі відповіли позитивно, то це, Вікторе Федоровичу, діагноз, і вам треба негайно, анонімно лікуватися, бо це може перейти в хронічну стадію. Друге запитання. Коли по всім каналам телебачення буде продовження цього цікавого для вас серіалу? Коли очікувати відеозаписів в стилі ню? І Третє запитання. Ви би не хотіли спробувати помісити під цілодобове публічне відеоспостереження з прямою трансляцією в інтернеті вашу дружину Людмилу, або свою матір, якщо вона ще жива", - звернулася до Януковича Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко поцікавилась у Януковича, коли їй очікувати нових відеозаписів в стилі "ню"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути