пʼятниця, 14 січня 2011 12:11

Тимошенко подякувала ЄС і Чехії за притулок для Данилишина

Тимошенко подякувала ЄС і Чехії за притулок для Данилишина

Надання Богдану Данилишину політичного притулку в Чехії свідчить про те, що Європа визнала, що в Україні мають місце політичні переслідування.

Про це заявила лідер опозиції Юлія Тимошенко, повідомляє її сайт.

"Дякую всім громадським та державним діячам Європейського Союзу та Чехії, які допомогли захистити свободу та право на життя Богдана Данилишина та з розумінням поставилися до ситуації в Україні і ухвалили справедливе рішення", - підкреслила лідер опозиції.

Вона нагадала, що напередодні організація "Freedom House" виключила Україну з числа вільних країн.

"Усе це разом і є об'єктивною оцінкою європейською і світовою спільнотою результатів першого року діяльності Віктора Януковича", - зазначила лідер опозиції, додавши, що своєю провальною політикою президент знизив позиції України у світових рейтингах.

"Висновок очевидний: тільки змінивши цю владу суспільство отримає шанс на виправлення дій Януковича, які вже відкинули країну на десять років назад та знищили міжнародний імідж України", - резюмувала лідер опозиції.

Нагадаємо, що напередодні МВС Чехії надало політичний притулок екс-міністру економіки Богдану Данилишину. В МЗС України не розуміють такого рішення влади Чехії.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко подякувала ЄС і Чехії за притулок для Данилишина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути