Ексклюзиви
четвер, 21 травня 2009 11:58

Тимошенко підтвердила намір йти у президенти

Тимошенко підтвердила намір йти у президенти

Прем"єр-міністр України, лідер БЮТ Юлія Тимошенко підтверджує, що "її команда" збирається брати участь в президентських виборах, до яких, за її словами, залишилося близько 7 місяців.

Прем"єрка звернулась на нараді в четвер в Києві до підприємців із закликом в кризовій ситуації максимально успішно використати близько 7 місяців, що залишилися до чергових виборів президента.

"Ці 7 місяців можна використовувати достатньо успішно. Ви знаєте, наша команда також збирається йти на президентські вибори. У вас є певна застава і гарантія того, що ніхто не зістрибне", - сказала Тимошенко.

Раніше про намір балотуватися в президенти оголосили вже декілька українських політиків.

У їхньому числі нинішній глава держави Віктор Ющенко, лідер опозиційної Партії регіонів Віктор Янукович, колишній міністр оборони Анатолій Гриценко, мер Києва Леонід Черновецкий, колишній спікер Верховної Ради Арсеній Яценюк (поки неофіційно), спікер парламенту Володимир Литвин, екс-глава правління НБУ, засновник і співвласник групи ТАС Сергій Тігіпко.

За матеріалами: Gazeta.ua, Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підтвердила намір йти у президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути