пʼятниця, 13 листопада 2009 20:57

Тимошенко підкупає виборців грошима державного бюджету - ПР

Тимошенко підкупає виборців грошима державного бюджету - ПР

Партія регіонів звинувачує прем"єр-міністра України Юлію Тимошенко в підкупі виборців.

Про це йдеться в заяві прес-служби Партії регіонів.

"Вже на старті виборчої кампанії Юлія Тимошенко чітко засвідчила, що має намір вести її незаконними способами, зокрема, методами підкупу виборців і адміністративного тиску на громадян України", - відзначили регіонали.

"Так, наприклад, в Запорізькій області почалася кампанія укладення "договорів з виборцями", за якими громадяни отримують гроші за явку на вибори і голосування за Тимошенко", - йдеться в заяві.

Прес-служба підкреслила, що займаються укладенням таких договорів сільські листоноші, яким нещодавно Тимошенко в особливому порядку зробила надбавку до зарплати.

"Також листоноші займаються укладенням договорів з агітаторами за Тимошенко, що працюють за принципом "мережевого маркетингу": за залучення більш ніж 30 виборців виплачуються премії", - підкреслюється в заяві.

"Тобто підтвердилося фактично те, що на агітаційну кампанію Тимошенко витрачаються гроші державного бюджету, і використовуються вони на підкуп виборців", - заявили регіонали.

"У Запорізькій, Житомирській, Івано-Франківській областях в агітаційних наметах БЮТ роздають захисні пов"язки, оксолінову мазь, яких в той же час немає ані в аптеках, ані в лікарнях", - відзначила прес-служба.

У заяві підкреслюється, що Тимошенко йде на пряме використання в своїй кампанії адміністративного ресурсу.

"Користуючись службовим положенням і тим, що дії інших кандидатів в президенти обмежені карантином, - підкреслили регіонали, - Тимошенко активно піарится в лікарнях, збирає наради в регіонах, що виливаються в суто передвиборчий піар, роздає безкоштовні акти на землю і квартири, придбані за державний рахунок, необмежено користується ефірним часом".

"Лікарям, вчителям, працівникам транспорту і зв"язку погрожують звільненням, якщо вони стануть довіреними особами якого-небудь кандидата в президенти, окрім Юлії Тимошенко, - заявляє прес-служба.

"Це тільки окремі штрихи до атмосфери підкупу і залякування, яку влада формує в країні", - йдеться в заяві.

Регіонали відзначили, що вони рішуче протестують проти такого рівня ведення виборчої кампанії і вимагають від Центральної виборчої комісії дати правову оцінку фактам підкупу і залякування, забезпечити припинення порушень закону.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко підкупає виборців грошима державного бюджету - ПР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути