четвер, 15 грудня 2011 12:00

"Тимошенко перебуває у найкращому для себе стані — у тюрмі"

"Тимошенко перебуває у найкращому для себе стані — у тюрмі"

Нинішня політична ситуація в Україні унікальна. Таку думку у новому номері журналу "Країна" висловив політтехнолог Сергій Гайдай.

"Жоден соціолог не бачив іще таких результатів соціологічних опитувань. Просте запитання: за кого ви б проголосували, якби вибори були наступного тижня? Перше місце у відповідях – за кандидатом "проти всіх". Друге – "не піду на вибори", третє – "не знаю". Загалом таких людей понад половина жителів України. Президент Віктор Янукович тільки на четвертому місці. Далі – Юлія Тимошенко, за нею Арсеній Яценюк і десь там глибше – Віталій Кличко", - наголосив він.

За словами політтехнолога, це означає, що немає альтернативи персоналіям у теперішньому політичному розкладі.

"Раніше опозиція досить легко обходила владу майже на всіх виборах. Зараз цього не може зробити навіть Тимошенко, яка вміє вести соціальний діалог, перебуває у найкращому для себе стані – у тюрмі. Звідти, за великим рахунком, у неї й починалася політична кар'єра: маловідома помічниця Павла Лазаренка потрапила за ґрати з 2 відсотками рейтингу, а вийшла – мала 7. Нині ж мало хто йде її захищати", - зауважив Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко після лікування планують перевести у камеру єврорівня

"Раніше ми вірили: на місце Леоніда Кучми прийде Віктор Ющенко – і все зміниться. Була альтернатива. Зараз її нема", - підкреслив він.

Про те, як виборцям уберегтися від обману, Сергій Гайдай розповідає у новому номері журналу "Країна" № 48 (101) за 16 грудня 2011 року.

 

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

 

Зараз ви читаєте новину «"Тимошенко перебуває у найкращому для себе стані — у тюрмі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути