пʼятниця, 09 лютого 2018 20:21

Тимошенко обговорила з чиновниками США проблеми української корупції

Тимошенко обговорила з чиновниками США проблеми української корупції
Тимошенко провела зустріч із помічником Державного секретаря США у справах Європи та Євразії Вессом Мітчеллом. Фото: ba.org.ua

У п'ятницю, 9 лютого, в рамках робочого візиту до США Голова партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко провела зустріч із помічником Державного секретаря США у справах Європи та Євразії Вессом Мітчеллом.

Сторони обговорили шляхи досягнення стійкого миру на Сході України та ситуацію в анексованому Криму.

Також особливу увагу було приділено боротьбі з корупцією: йшлося про ефективність функціонування вже існуючих антикорупційних інституцій і перспективи створення Антикорупційного суду, який би був повністю незалежним.

У рамках візиту до США Юлія Тимошенко разом з делегацією від "Батьківщина" провела низку зустрічей з впливовими американськими високопосадовцями, а також взяла участь у Національному молитовному сніданку за присутності президента США.

Зі Спеціальним представником Державного департаменту США з питань України Куртом Волкером Юлія Тимошенко обговорила перспективи врегулювання конфлікту на Сході України, можливості запровадження миротворчої місії ООН на Донбасі та питання двостороннього співробітництва між США та Україною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оновленя ЦВК: у Тимошенко подали кадидата, "сачкує" "Опоблок"

Лідер "Батьківщини" та Спеціальний представник Держдепу США детально обговорили внутрішньополітичну та економічну ситуацію в Україні та на її вплив на перспективу досягнення стійкого миру на Донбасі.

Тимошенко і Волкер були одностайні у необхідності досягнення конкретних результатів роботи антикорупційних інституцій в Україні. Йшлося про повагу до верховенства права і дотримання демократичного політичного процесу в контексті наступних президентських і парламентських виборів.

Ситуація в Україні, зокрема питання, пов'язані з агресією Росії проти нашої держави, та надання летальної зброї Сполученими Штатами Америки Україні – про це йшлося на зустрічі Юлії Тимошенко з головою Комітету із закордонних справ Сенату США Бобом Коркером.

На зустрічі Юлії Тимошенко із високопоставленим членом Республіканської партії США, сенатором Марко Рубіо в основному йшлося про безпекову та соціальноекономічну ситуацію в Україні.

Марко Рубіо також прийняв запрошення Юлії Тимошенко у зручний час разом із колегами відвідати Україну.

Лідер "Батьківщини", екс-прем'єр Юлія Тимошенко провела зустріч з спецпредставником Сполучених Штатів Америки у справах України Куртом Волкером.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко обговорила з чиновниками США проблеми української корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути