понеділок, 27 жовтня 2008 08:40

Тимошенко не зовсім проти виборів. У неї є план

Тимошенко не зовсім проти виборів. У неї є план
Прем"єр Юлія Тимошенко зараз для себе формує тези і посилання для програмування думки, що вона гнана і що вона – рятівник нації.

Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів Вадим Колесниченко.

Кажучи про те, чому фракція БЮТ довгий час блокує роботу парламенту, політик зазначив: "У Тимошенко немає бажання йти на позачергові вибори, тому що у БЮТ стрімко падає рейтинг. І весь негатив пов"язаний з її негативною непрофесійною політикою".

"Вона не встигла підготувати фінансування своєї майбутньої президентської кампанії. Вона не зовсім проти виборів, просто хоче дотягнути процес до моменту, коли вони будуть зірвані. Тоді вона довше зможе залишатися при владі. У неї з"являється піар-привід, який виявиться в тому, що вона почне говорити: "Ось бачите, я говорила, що країні вибори не потрібні, і люди сказали, що вибори не потрібні. Ось я ж сказала, що країну потрібно рятувати і народ мене підтримав", - вважає він.

Вадим Колесниченко вважає, що це маніпулятивна технологія.

"Вона дуже добре займається нейролінгвістикою. З нею працюють хороші фахівці, які займаються нейропрограмуванням людей. Вона зараз для себе формує тези і посилання для програмування думки, що вона гнана і що вона - рятівник нації. Тимошенко хоче боротися за своє обрання на президентську посаду, адже не випадково вона провалила закон, який стосувався процедури імпічменту президента. Він їй не потрібний, тому що вона готувала довгострокову програму саме під себе", - заявив політик, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не зовсім проти виборів. У неї є план». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути