понеділок, 28 листопада 2011 11:56

Тимошенко не знає свій діагноз

Тимошенко не знає свій діагноз

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко не отримувала результати медичних досліджень.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказала її прес-секретар Марина Сорока.

"У захисту, адвокатів і самої Юлії Володимирівни немає на руках медичних документів з результатами досліджень. Діагнозу ми не знаємо. Захисники останній раз з нею бачилися  о 18.00 п'ятниці. Ми дуже хвилюємося", - зазначила вона.

За словами Сороки, захист буде вимагати видати їм на руки медичні документи. "Але у нас є побоювання, що ті матеріали, які Юлія Володимирівна може отримати, можуть бути сфальшовані - не відповідати дійсності. Вона 23 дні не може самостійно пересуватися, але ще й досі не отримала допомоги – її не почали лікувати. Захисник Юлії Володимирівни Сергій Власенко говорив, що вона тільки отримала знеболювальне. Але це не лікування. Вона почувається дуже важко. Це визнали навіть працівники пенітенціарній служби", - наголосила прес-секретар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біля Лук'янівського СІЗО тисячі людей святкують іменини Тимошенко

Коментуючи інформацію ЗМІ про подробиці обстеження Тимошенко, вона зауважила: "Ми дуже схвильовані цими подробицями, коли людина була позбавлена навіть візка, щоб провезти її по коридору. Це свідомо робилося, щоб ще більше психологічно вплинути на стан Юлії Володимирівни. У нас дуже багато запитань: чому плановий огляд проводили о п'ятій ранку, чому людину піднімали о четвертій, щоб повезти її в лікарню? Це тортури – 37-й рік. В нормальній країні такого не може відбуватися".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко переселили до іншої камери через ремонт опалення та сантехніки

Нагадаємо, у пресі з'явилася інформація, що  у екс-прем'єра Юлії Тимошенко під час обстеження 23 листопада виявили міжхребцеву грижу.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко не знає свій діагноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути